Fronius Robacta TX -automaattinen polttimenvaihtaja

Lisää tarjouspyyntöön

Robacta TX:llä suoriudutaan vajaassa 30 sekunnissa samasta huoltotoimenpiteestä, joka kesti ennen useita minuutteja. Polttimien vaihtaminen tapahtuu täysin automaattisesti, eikä mitään tarvitse tehdä käsin.

Esite Robacta TX (pdf, englanniksi)

Käyttöohje Robacta TX W (pdf, englanniksi)

Käyttöohje Robacta TX G (pdf, englanniksi)

Lähetä tuotesivu muille

Kuvaus

Kulutusvaraosien vaihto tarvittaessa

Robacta TX:llä suoriudutaan vajaassa 30 sekunnissa samasta huoltotoimenpiteestä, joka kesti ennen useita minuutteja. Polttimien vaihtaminen tapahtuu täysin automaattisesti, eikä mitään tarvitse tehdä käsin.

Robottisovelluksissa ja suurissa tuotantoajoissa hitsauspolttimeen on vaihdettava kulutusvaraosia, mikä huonontaa järjestelmän saatavuutta. Sehän merkitsee sitä, että robottihitsausyksikön toiminta on katkaistava siksi aikaa kun hitsauskärkeä tai kaasusuutinta vaihdetaan. Jokainen seisokki maksaa. Tässä kohdassa kuvaan astuu Robacta TX: se vaihtaa polttimet täysin automaattisesti, luotettavasti ja ilman erillisiä toimenpiteitä. Se pystyy vaihtamaan monia eri muotoisia polttimia, mikä lisää joustavuutta merkittävästi robottijärjestelmää käytettäessä.

Huoltotoimenpiteen suoritusajankohta ei riipu enää työvuoroista, vaan se voidaan ajoittaa suoritettavaksi tietyn sarjan vaatiman ajan tai tietyn käyttötuntimäärän jälkeen. Polttimien huolto voidaan siis suorittaa kätevästi missä tahansa.

Automaattinen polttimenvaihto on mahdollista missä tahansa robottihitsausyksikössä, ja se vaatii vain pieniä muutoksia olemassa oleviin Fronius-hitsausjärjestelmiin, robottiin ja paineilmalähteeseen. Tarvitaan vain ylimääräinen alusta, jossa on kiinteä teline polttimelle, ja vaihdettava liitäntä polttimen ja letkupaketin välillä. Olemassa olevan puhalluslinjan kautta toimiva paineilmamekanismi liikuttaa vaihdettavan liittimen venttiiliä, joka pitelee poltinta tai vapauttaa sen.

Robacta TX:n ansiosta hitsausyksikkö toimii entistä itsenäisemmin. Tämä on yksi syy järjestelmän taustalla olevaan luotettavaan sensoriteknologiaan, joka valvoo vaihtoprosessia, hallitsee paineilmaa ja varmistaa, että polttimet on lukittu paikoilleen haluttuun telineeseen. Robacta TX:ää ja suurpakkauksia on saatavana vesi- ja kaasujäähdytteisiin hitsausjärjestelmiin. Robacta TX:n perusvälineistön lisäksi saatavana on myös useita käytännöllisiä lisävaihtoehtoja kuten polttimen merkitseminen. Tällä varmistetaan, että oikea poltin lukitaan telineen oikeaan kohtaan. Saatavana on myös kansi, joka suojaa poltintelinettä likaantumiselta ja vahingoittumiselta päivittäisessä käytössä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius Robacta TX -automaattinen polttimenvaihtaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *