Fronius TPS/i 320i/400i/500i/600i täysdigitaaliset hitsauskoneet

Lisää tarjouspyyntöön

TPSi – HITSAUSKONEIDEN REAGOINTI EI OLE IKINÄ OLLUT NÄIN NOPEAA.

Lue lisää: Esite_TPSi_FIN
Lue lisää: Esite_CMT_FI
Tutustu: Kayttoohje_TPSi_FIN_4_0

 

Lähetä tuotesivu muille

Kuvaus

TPS/i – HITSAUSKONEIDEN REAGOINTI EI OLE IKINÄ OLLUT NÄIN NOPEAA.

Fronius TPS/i hitsauskone käyttää Froniuksen salamannopeaa SpeedNet -väylää. Se yhdessä prosessorien suurten laskentatehojen kanssa tekee TPS/i -hitsauskoneesta ylivoimaisen! Kone pystyy säätymään salamannopeasti jokaiseen hitsaustilanteeseen ja olosuhteeseen mahdollistaen suurimman mahdollisen hitsausnopeuden ja tuottavuuden vähäroiskeisesti. SpeedNetin ansiosta saat lopputuloksena vakuuttavan huippulaatuisia hitsejä.

SpeedNetin ansiosta TPS/i koneeseen kytkettävät komponentit osaavat kommunikoida keskenään ”samalla kielellä”. Se helpottaa merkittävästi järjestelmän käyttöönottoa, on sitten kyse käsin hitsauksesta tai robottisolun rakentamisesta. Väylään kytketyt komponentit tunnistavat itsensä automaattisesti. Lisäksi komponentit tarkkailevat omaa toimintaansa, jolloin järjestelmä antaa palautteen, jos jossakin tapahtuu epänormaalia toimintaa.

VUOROVAIKUTUKSEN EDELLÄKÄVIJÄ

TPS/i käyttöliittymä on intuitiivinen, opastava ja erittäin helppokäyttöinen myös hitsaushanskat kädessä. Käytössä on selkeä ja hyvin reagoiva 7” kosketusnäyttö yhdessä jämäkän rullapaininkytkimen kanssa. Käyttäjä voi valita, mitä parametreja pystyy pika-asettamaan selkeästä näkymästä. Uutuutena kone näyttää havainnekuva-animaation, miten mikäkin parametri säätö vaikuttaa valokaaren toimintaan. Esimerkiksi valokaaren pituussäätö positiiviseen suuntaan näkyy pidentyneen valokaaren lisäksi mahdollisena reunahaavariskinä perusaineessa ja tunkeuman pienenemisenä, niin kuin oikeastikin tapahtuu. Käyttöliittymään voi valita minkä tahansa 34 kielestä nopeasti, suomi mukaan lukien, joten käyttäjille on mahdollista löytää helposti yhteinen kieli koneen kanssa.

MODULAARINEN KONSEPTI

TPS/i:n modulaarisen hitsausohjelmapakettirakenteen ansiosta se voidaan varustella kuhunkin hitsaus tarpeeseen käden käänteessä. Toiminnallisuuksien muuttaminen myöhemmin onnistuu, joten ei tarvitse huolehtia siitä, miten kone voi vastata tulevaisuuden haasteisiin. Ota yhteyttä Fronius-asiantuntijoihimme niin katsotaan yhdessä sopiva paketti juuri teidän tarpeisiinne.

Valitse tarvitsemasi hitsausprosessi modulaarisesta Welding Package – hitsaustoimintovalikoimasta: Standard, Pulse, PMC, LSC, ja CMT. TPS/i tekee mahdolliseksi myös vaativan puikkohitsauksen, niin selluloosa- kuin emäspuikoilla.

Suuntaa antava havainnekuva eri synergiakäyrien jännite-virtasuhteista.

 

Welding Package Standard

STANDARD
Helppo hallita ja soveltuu koko kaarialueskaalalle kattaen seostamattomat, matala- ja korkeaseosteiset materiaalit: tasajännitteiset lyhytkaari- ja kuumakaarisynergiakäyrät sisältyvät Standard Package:en. Sisältää synergialinjat juuri- ja asentohitsaukseen, sekä dynamic synergian syvään tunkeumaan.

Welding Package Pulse

PULSE
Vähemmän roiskeita ja laajempi valokaaren käyttöalue – ohutlevyistä paksuihin levyihin: tarvittavat pulssikaarisynergiakäyrät sisältyvät Pulse Package:en. Dynamic -synergialla saadaan syvä tunkeuma luotettavasti suurella hitsausnopeudella.

Welding Package LSC

LSC – LOW SPATTER CONTROL
MIG/MAG parannetulla valokaaren vakaudella ja minimoidulla roiskeisuudella lyhytkaarialueelle. Roiskeisuus vähenee sulapisaran irtoamisen tarkalla hallinnalla. Toiminto vaikuttaa jopa seka- ja kuumakaarialueen roiskeisuuteen vähentäen sitä. Lisäksi huolimatta vapaalangan pituuden muutoksista tunkeuman vakautus pitää tunkeuman tasaisena myös kuumakaarialueella. LSC sisältää synergiakäyriä mm. pohja(juuri)palon hitsaukseen erilaisissa tilanteissa, kuten isolla ilmaraolla (open root).

PMC – PULSE MULTI CONTROL
Kasvanut hitsausnopeus ja parantunut hitsin laatu MIG/MAG -prosessissa: tästä on kiittäminen modifioitua pulssitusta yhdistäen tunkeuman ja valokaaren pituuden vakautustoiminnot. PMC soveltuu hyvin esimerkiksi vaativien materiaalien hitsaukseen, kuten alumiini ja CRNi-seokset sekä tietysti rakenneterästen tuottavaan hitsaukseen. PMC:n tarkkaan hallittu lyhyt pulssivalokaari takaa hyvän tunkeuman ja sen vakautus pitää tunkeuman tasaisena vapaalangan muutosten aikana tehokkaasti. Valokaaren pituus pyrkii luonnollisesti muuttumaan railomuodon muuttuessa. Se edellyttää pituuden hienosäätöä hitsikohtaisesti, jotta vältetään hitsausvirheet. Valokaaren pituuden vakautus tekee tarpeettomaksi hitsien välisen säädön sen pitäen pituuden oikeana railomuodosta riippumatta, automaattisesti. Lisäksi PMC sisältää roiskeettoman valokaaren sytytystoiminnon, SFI:n, jossa kosketetaan ensin perusainetta langan päällä ja nostetaan kaari siitä vetämällä lankaa aavistuksen takaisin.

PMC sisältää vakiona laajan valikoiman synergiakäyriä erilaisiin sovellutuksiin suurtehohitsauksesta tarkkaan kontrolloidun matalan lämmöntuonnin prosessisekoitukseen. PCS synergia yhdistää mm. kuumakaaren ja pulssihitsauksen käyttäen joko kuumakaarta suurella tehoalueella tai pulssitusta matalammalla tehoalueella, jolloin taataan roiskeeton lopputulos esimerkiksi kraaterien täytössä.

 

Valokaaren pituuden vakautus
Valokaaren pituuden vakautus

 

Tunkeuman vakautus 1

 

Tunkeuman vakautus 2

 

Welding Package CMT

CMT – COLD METAL TRANSFER
Legendaarinen CMT minimoituun lämmöntuontiin erityisellä sulapisaran irrotuksen hallinnalla sekä vähemmän roiskeisuutta hallitulla edestakaisella hitsauslangan liikkeellä. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ (linkki CMT esitteeseen)

TPSi TUOTEPERHEESEEN KUULUU SEURAAVAT TEHOLUOKAT / MALLIT

– 270A, kompakti
– 320A, kompakti
– 320A, erillinen langansyöttölaitte
– 400A, erillinen langansyöttölaitte
– 400A, LSC Advanced, erillinen langansyöttölaite
– 500A, erillinen langansyöttölaitte
– 600A, erillinen langansyöttölaitte

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius TPS/i 320i/400i/500i/600i täysdigitaaliset hitsauskoneet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *