Iwave multiprocess pro – yhdistelmäjärjestelmä kaikille hitsausprosesseille

Lisää tarjouspyyntöön

Fronius moniprosessikone Tig-, Mig/Mag- ja puikkohitsaukseen

iWave Multiprocess PRO -hitsausjärjestelmä kattaa kaikki hitsausprosessit: TIG:stä ja MIG/Mag:stä puikkohitsaukseen sekä kaikki niiden variantit. Lisäksi laitteisto vastaa kaikkiin Industry 4.0 tarpeisiin. Iwave multiprocess PRO:lla hallitset vaivattomasti monenlaiset hitsaushaasteet. Se on joustava, älykäs sekä valmis käytettäväksi.

Lähetä tuotesivu muille

Kuvaus

iWave Multiprocess PRO iWave 300I-500I

Yksi virtalähde kaikkiin hitsausprosesseihin (TIG – sis. HF – ja MIG/MAG aina WP CMT varustelua myöden, sekä puikkohitsaus) ilman laatukompromisseja.

 • iWave DC: 300i/400i/500i
 • iWave AC/DC: 300i/400i/500i

 

 

Täyttä joustavuutta iWave Multiprocess PRO -hitsausjärjestelmällä

Vie MIG/MAG-hitsausprosessi huippuunsa kolmelle askeleella

 1. Tilaa OPT/i iWave Multiprocess PRO laitteisto-optio meiltä
 2. Laajenna modulitaarista MIG/MAG laitteistojärjestelmää tarvittaessa komponenteilla, kuten langansyöttölaitteella, hitsauspolttimella jne.
 3. Valitse, minkä MIG/MAG welding package:n (synergiatoiminto) haluat. (Standard, Pulse, PMC, LSC ja CMT)
 • Ei hätää me autamme sinua jokaisessa vaiheessa! Tämän jälkeen hitsausvirtalähteesi on käytettävissä kaikissa tarvitsemissasi hitsausprosesseissa.

 

 

 

Welding Packages – hitsaustoiminnot (synergiatoiminto)

Valitse tarvitsemasi synergiatoiminto modulaarisesta Welding Package -valikoimasta: Standard, Pulse, PMC ja CMT. Sinulla on mahdollisuus myös vaativaan puikkohitsaukseen niin selluloosa- kuin emäspuikolla.

 

Standard: Helppo hallita ja soveltuva koko kaarialueskaalalle kattaen seostamattomat, matala- ja korkeaseosteiset materiaalit: lyhytkaari ja kuumakaari synergiakäyrät sisältyvät tähän toimintoon.

 

 

Pulse: Vähemmä roiskeita ja laajempi valokaaren käyttöalue – ohutlevyistä paksuihin levyihin: pulssikaari sisältyy tähän toimontoon.

 

 

 

LSC – LOW SPATTER CONTROL:  MIG/MAG korkealla kaaren vakaudella ja niukalla roiskeisuudella lyhytkaarialueella. Lisäksi, huolimatta vapaalangan pituuden muutoksista, tunkeuman tasaisena kuumakaarialueella.

 

 

 

PMC – PULSE MULTI CONTROL: Kasvanut hitsausnopeus ja parantunut hitsauksen laatu MIG/MAG -prosessissa modifioidun pulssituksen yhdistämän tunkeuman ja kaaren pituuden vakautustoiminnon ansiosta. PMC soveltuu hyvin esimerkiksi vaativien materiaalien hitsaukseen.

 

 

 

CMT – COLD METAL TRANSFER: Mnimoituun lämmöntuontiin erityisellä sulapisaran irroituksen hallinnalla sekä vähemmän roiskeisuutta hallitulla edestakaisella hitsauslangan liikkeellä. Lue lisää

 

Yhteenvetona

 1. Tarvitsee pienen lattiapinta-alan – yksi virtalähde kaikille hitsausprosesseille
 2. Ei tarvetta uudelleenkytkennöille – Hitsausprosessin vaihto nappia koskettamalla. TIG ja MIG/MAG polttimet voivat olla liitettynä koneeseen samanaikaisesti.
 3. 100% yhteensopivuus – Kaikki seuraavat Froniukselta saatavissa olevat prosessivariantit ovat saatavilla: TIG, MIG/MAG (Standard, Pulse, PMC, LSC ja CMT) sekä puikkohitsaus MMA.
 4. Toimii kaikilla syöttöjännitteillä – Yksi järjestelmä kattaa koko syöttöjännitealueen 200 – 600 V (koskee vain Multivoltage -malleja).
 5. Teksti: Optiot ja Welding Package:t – Kaikki saatavilla olevat OPT/ ja WP ominaisuudet / toiminnot ovat liitettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iwave multiprocess pro – yhdistelmäjärjestelmä kaikille hitsausprosesseille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *