MIG/MAG-hitsaus

Froniuksen MIG/MAG-hitsauslaitteita voidaan käyttää manuaalisesti, mekaanisesti tai robottituetusti. Froniuksen teknologiat kuten LSC eli roiskumisenestojärjestelmä ja CMT eli cold metal transfer, niin sanottu kylmähitsausteknologia, tekevät hitsauksesta laadukasta mutta vaivatonta. MIG/MAG-hitsausta kutsutaan myös kaasukaarihitsaukseksi. MIG- (metal inert gas) ja MAG- (metal active gas) hitsauksen etuja ovat sen nopeus ja puhtaus.

TPS/i

Hitsauskoneiden reagointi ei ole ikinä ollut näin nopeaa. Yksi kone – rajattomasti mahdollisuuksia. TPSi on suunniteltu modulaariseksi: koneen ydin on tulevaisuuden standardimoduuli, jota voidaan jo nyt laajentaa helposti.

iwave multiprocess

Yksi hitsauskone kaikille hitsausprosesseille (TIG, MIG/MAG, MMA, CEL) Froniuksen huippulaadulla. TIG sisältää HF-sytytyksen ja MIG/MAG voidaan varustaa aina CMT prosessia myöden TPS/i tavoin. Edistyksellinen ja selkeä graafinen käyttöliittymä.

TransSteel

Rakenneterästen valmistuksessa tärkeintä on luotettavuus. Tämä edellyttää järeitä ja vankkoja työkaluja. Sama pätee teräksen hitsaukseen. TransSteel on kehitetty juuri tämä ajatus mielessä. 

EN 1090 -SERTIFIKAATTIPAKETIT

/ 1.7.2014 alkaen kaikkia teräsrakenteiden valmistajia velvoittaa EN 1090 -säännöstö. Laaja yrityksen sisäinen prosessi, jonka jälkeen ulkoinen sertifiointielin suorittaa auditoinnin on edellytyksenä onnistuneelle sertifioinnille. Hitsausohjeisiin kohdistuva ja aikaavievä työ ei ole enää välttämätön. Hitsausohjepaketti identifioidaan yksilöllisesti yrityksesi nimellä.

Laaja kokoelma WPS-hitsausohjeita ja WPQR-hitsauspöytäkirjoja on huolellisesti koordinoitu ja kattaa yleisesti käytetyt sovellukset.

Hitsausohjepakettien laajuus
Rakenneteräkset (MAG – 135):
/ Pulssihitsauspaketti – 28 kpl WPQR + WPS
/ Standardihitsauspaketti – 30 kpl WPQR + WPS

Austeniittiset ruostumattomat teräkset (MAG – 135):
/ Pulssihitsauspaketti – 22 kpl WPQR + WPS
/ Standardihitsauspaketti – 16 kpl WPQR + WPS

/ Pätevät teräsrakenteisiin (EN 1090-2) toteutusluokissa EXC 1 ja EXC 2
/ Materiaalit: S355 J2 asti ja CrNi-teräkset ryhmässä 8.1
/ Hitsauslisäaineet: G3Si1 / G4Si1 / G 19 12 3 Nb Si / W 19 12 3 Nb
/ Langanpaksuudet: 0.8 / 1.0 / 1.2 mm

/ Suojakaasu: 82 % Argon / 18 % CO2 – ISO 14175-M21 (15 < CO2 ≤ 25) asti

KULJETUSKÄRRYT JA KAUKOSÄÄTIMET MIG/MAG-LAITTEILLE

Esitteestä (linkki kuvan alla) näet vaihtoehdot MIG/MAG koneiden helpompaan liikuteltavuuteen tai vaihtoehtoisesti kiinteään asennukseen.

Paranna virtalähteen käsiteltävyyttä ja hitsauksen hallintaa erillisellä kaukosäätimellä, katso sopivuus esitteestä (linkki kuvan alla).