Fronius-hitsauslaitteet

Fronius on hitsausalan teknologiajohtaja maailmassa ja markkinajohtaja Euroopassa. Froniuksen hitsauskoneille ominaista on vankka, suoritustasoltaan korkea teknologia ja vakaa langansyöttö. Hitsausjärjestelmien käyttöikä on keskimääräistä korkeampi, sillä käytetyt komponentit on valmistettu ja valittu ensiluokkaisesti, toimimaan yhdessä optimaalisesti. Digitaalisten hitsauslaitteiden valikot ovat suomeksi, mikä helpottaa työskentelyä entisestään.

Tutustu alta tarkemmin kuhunkin Froniuksen tuotekategoriaan!

MIG/MAG-hitsaus

Froniuksen MIG/MAG-hitsauslaitteita voidaan käyttää manuaalisesti, mekaanisesti tai robottituetusti. Froniuksen teknologiat kuten LSC ja CMT, tekevät hitsauksesta laadukasta mutta vaivatonta.

TIG-hitsaus

TIG-sulahitsausprosessia käytetään, kun vaaditaan optimaalista laatua ja roiskeettomia hitsaussaumoja. Fronius tarjoaa mm. kannettavia TIG-virtalähteitä tasa- ja vaihtovirtaan.

Puikkohitsaus (MMA)

Puikkohitsata voidaan myös ulkona ja jopa veden alla, Froniuksen laitteilla saadaan näissäkin ympäristöissä erinomaista jälkeä.

Plasmahitsaus

Ohuiden kappaleiden hitsaukseen plasmahitsaus tarjoaa lukuisia etuja, kuten suuret hitsausnopeudet. Fronius tarjoaa sekä manuaaliset että mekanisoidut ratkaisut.

Robottihitsaus

Robottihitsauksen alalla olemme täyden valikoiman järjestelmävalmistaja ja yhden hankintalähteen järjestelmätoimittaja. Teknologiamme sopivat kaikentyyppisille roboteille ja kaikille robottivalmistajille.

Hitsaussaumojen puhdistus

MagicCleaner on nopea ja helppo tapa puhdistaa CrNi-teräslajeista valmistettuja peltejä ja putkia elektrokemiallisesti.

Hitsauskypärät

Hitsausammatissa on erityisen tärkeää suojautua hyvin hitsauksen aiheuttamalta valolta sekä kipinöiltä. 

Hitsaussimulaattori

Opeta tehokasta ja laadukasta hitsausta virtuaalisesti monipuolisen hitsaussimulaattorin avulla. Fronius Virtual Weldingin avulla harjoittelijat voivat oppia, harjoitella ja lujittaa hitsauksen perustaitoja askel askeleelta realistisissa olosuhteissa.

Hitsausautomaatio

Froniuksen maailman johtava hitsausteknologia ja vuosikymmenten kokemus mekanisoitujen hitsausprosessien toteuttamisesta tekee meistä kaikin puolin pätevän kumppanin hitsausautomaatioon, ja mahdollistaa asiakkaidemme laatuvaatimukset. 

Kaikki katalogin Fronius-laitteet