Robottihitsaus

Robottihitsauksen alalla olemme täyden valikoiman järjestelmävalmistaja ja yhden hankintalähteen järjestelmätoimittaja. Teknologiamme sopivat kaikentyyppisille roboteille ja kaikille robottivalmistajille. Tämän ansiosta Froniuksella on oikea ratkaisu jokaiseen sovellukseen – olipa se standardin mukainen tai mittatilaustyö. Suuri lanka- ja kerrostusnopeus täyttävät kaikki tuottavuuden ja tarkkuuden vaatimukset. Tandem- ja korkean suorituskyvyn järjestelmien ansiosta voidaan saavuttaa vielä suurempia lanka- ja kerrostumisnopeuksia.

Yleistä robotti-hitsauksesta

 Jos todella haluat hyödyntää erinomaisia hitsausominaisuuksia ja -toimintoja täysimääräisesti, sinun on ajateltava järjestelmiä. Me teemme juuri niin, kaikkialla.

TransSteel Robotics

Teräshitsauksen erikoisjärjestelmä roboteille. PAP-järjestelmien pieni, kompakti langansyöttöyksikkö liikkuu sujuvasti, ja langanjohtimet ja letkupaketit voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti.

TPS/i Robotics

TPS/i on modulaarinen, joten se voidaan integroida erittäin helposti erilaisiin robottihitsausjärjestelmiin. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen.

CMT ja CMT TWIN

”Kylmän” hitsausprosessin, eli CMT:n avulla, saavutetaan erinomaiset tulokset kaikkien materiaalien kanssa, maailman vakain valokaari ja tarkka prosessinhallinta. Tämän kaiken mahdollistaa se, että prosessi todella on ”kylmä” verrattuna perinteiseen MIG/ MAG -hitsaukseen. 

Time Robotics ja TimeTwin

TIME-järjestelmä on aivan erityinen täysin digitalisoitu virtalähde, joka saa aikaan hyvin tarkkoja hitsaustuloksia. Sopii erityisesti raskaalle teollisuudelle, kuten telakoille ja teräsrakenneteollisuuteen. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. 

Robacta (Polttimien huolto)

Robacta TC puhdistaa kosketusvapaasti kesken automatisoidun teräksen hitsauksen. Jopa kovapäiset roiskeiden kasaantumat poistuu puhdistuksessa. Robocta TX:llä suoriudutaan vajaassa 30 sekunnissa polttimien vaihtamisesta, joka tapahtuu täysin automaattisesti, eikä mitään tarvitse tehdä käsin.

Muut

Kaukosäätimet, hallintajärjestelmät, langanjohtimet, kosketusteknologiaa…