Fronius TransSteel Robotics

Lisää tarjouspyyntöön

TransSteel Robotics – teräshitsauksen erikoisjärjestelmä saatavana nyt roboteille, teräksen hitsaamiseen.

Esite robottihitsauksesta, pdf

Lähetä tuotesivu muille

Kuvaus

TransSteel Robotics – teräshitsauksen erikoisjärjestelmä saatavana nyt roboteille

/ Froniuksen uusi TransSteel-hitsausjärjestelmä on suunniteltu erityisesti teräksen hitsaamista varten ja on ollut tähän mennessä saatavana ainoastaan käsikäyttöisiin sovelluksiin. Järjestelmän robottihitsaussovelluksia kohtaan on osoitettu paljon kiinnostusta – näissä sovelluksissa järjestelmän suomia monia etuja, kuten helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta, pidetään erittäin tärkeinä.

/ Vankkoja TransSteel-hitsausjärjestelmiä voidaan käyttää nykyään robottisovelluksissa (sekä perinteisissä että PAP-järjestelmissä). Fronius on kehittänyt useita erikoissovelluksia ja parannuksia tätä tarkoitusta varten.

/ TransSteel Transfer -teknologiaa, joka on jo käytössä käsikäyttöisissä hitsausjärjestelmissä, on sovellettu TransSteel Robotics -järjestelmiin. Fronius System Connector (FSC) -liittimellä varmistetaan, että kaikki komponentit toimivat keskenään tehokkaasti.

/ PAP-järjestelmien pieni, kompakti langansyöttöyksikkö liikkuu sujuvasti, ja langanjohtimet ja letkupaketit voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti.

/ Loppuun asti mietitty moduulijärjestelmä merkitsee, että perinteisissä ja PAP-roboteissa käytetään enimmäkseen samoja komponentteja. ’Easy Job’ -toimintoa käyttämällä virrankulutusta voidaan vähentää, dynaamiset asetukset ja korjausasetukset merkintätoimintoina ja löydettävissä milloin tahansa yhdellä napin painalluksella.

Yleiskatsaus uusista, perinteisille sovelluksille ja PAP-sovelluksille tarkoitetuista kaasu- ja vesijäähdytteisistä TransSteel Robotics -järjestelmistä löytyy oheisista esitteistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius TransSteel Robotics”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *