Fronius Accupocket -akkukäyttöinen puikkohitsauskone

Lisää tarjouspyyntöön

AccuPocket – Maailman ensimmäinen ammattikäyttöön suunniteltu Litiumion-akulla varustettu puikkohitsauskone! Täyteen ladatulla akulla voi hitsata jopa kuusi 3,25 mm:n tai jopa kahdeksantoista 2,5 mm:n puikkoa.

Esite, Accupocket 150/400

Esite, Accupocket, lyhyempi

Lähetä tuotesivu muille

Kuvaus

AccuPocket – Maailman ensimmäinen ammattikäyttöön suunniteltu Litiumion-akulla varustettu puikkohitsauskone!

AccuBoost-teknologian, AccuPocket hitsaa erittäin luotettavasti ja hyödyntää sisäänrakennettua tehoreserviään tuottaen täydellisen sytytyksen ja loistavia hitsaustuloksia. AccuPocket on pienikokoinen, kevyt ja vankkatekoinen, ja kehittyneen, käytännöllisen rakenteensa ansiosta se on täydellinen apuväline mille tahansa kenttätyömaalle.

/ Kompakti, kevyt, kannettava – 11 kg (sis. akun)
/ Kestävä rakenne – paras mahdollinen käyttövarmuus
/ Integroitu pölysuodatin tarjoaa luotettavan suojan likaa 
vastaan
/ Ergonomisesti muotoiltu kahva helppoon käsittelyyn
/ Muoviset tukijalat toimivat laitteen reunasuojana ja pohjasuojana vedettäessä

ACCUBOOST-TEKNOLOGIA

/ AccuBoost tuo merkittäviä parannuksia sytytysominaisuuksiin sekä kaaren vakauteen ja dynamiikkaan.
/ AccuPocketiin kuuluu kiinteänä osana huipputehokas, ladattava akku, joka tuottaa hitsauksen aikana hetkittäin keskimääräistä korkeampia oikosulkuvirtoja, mikä minimoi puikon tarttumisen hitsisulaan. Täydellinen yhteistoiminta akun ja hitsauselektroniikan välillä myös sallii korkeamman hitsausjännitteen korkealla virralla. Tämä estää epätoivotut katkokset valokaaressa.

/ AccuPocket hitsaa kaikentyyppisiä, jopa 3,25 mm:n paksuisia puikkoja (rutiili-, perus- ja selluloosapuikot sekä erityistarkoituksiin suunnitellut puikot). Sopivia perusaineita ovat teräkset ja alumiini. Monipuolisuutensa ansiosta AccuPocket on varteenotettava vaihtoehto kaikille käyttäjäsegmenteille. Täyteen ladatulla akulla voi hitsata jopa kuusi 3,25 mm:n tai jopa kahdeksantoista 2,5 mm:n puikkoa.

TÄYDELLINEN LATAUSVIRTA
/ Aktiivisen invertteriteknologian avulla latauslaite tunnistaa akun tilan ja säätää latausominaisuuden optimaalisesti tilanteen mukaisesti. Hillitty lataus lämmittää akkua tavanomaista vähemmän, mikä pidentää sen elinikää.

LATAA JA HITSAA
/ Latauslaite on suunniteltu niin, että hitsausta voidaan jatkaa silloin kun akkua vielä ladataan (hybriditila). Latauslaite tunnistaa hitsauksen aloituksen ja nostaa lataustehoa automaattisesti. Tämä vähentää akun kulumista ja pidentää samalla hitsauslaitteen käyttöjaksoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius Accupocket -akkukäyttöinen puikkohitsauskone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *