Muutoksia Proniuksen johtoon: Ville Jokelasta Proniuksen toimitusjohtaja 1.1.2025 alkaen

Proniuksen perustajan ja pitkäaikaisen toimitusjohtajan Kari Lehtomaan luopuessa toimitusjohtajan tehtävästä, Proniuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.1.2025 alkaen nimitetty Ville Jokela.

Ville aloittaa Proniuksen myyntijohtajana 2.5.2024 ja siirtyy vuoden vaihteessa yhtiön toimitusjohtajaksi. Proniukseen Ville tulee Rotatorilta, jossa hän on toiminut materiaalinkäsittelykoneiden myynti- ja tuotepäällikkönä.

”Fiilikseni uudesta tehtävästä on sopiva sekoitus iloista kotiin paluuta ja uuden aloittamista. Omat ensiaskeleeni konemyyntiuralla otin aikanaan juurikin hitsaavassa teollisuudessa ja konepajoissa. Tamperelaisen jälleenmyyjän palveluksessa perehdyin Froniuksen tuotteisiin ensi kertaa 2000-luvun alussa ja jo silloin näin omin silmin Froniuksen etumatkan hitsausteknologiassa.

Olen saanut seurata Pronius Oy:n kasvua sen perustamisesta ja yhden miehen luottamisesta omaan tekemiseen aina tähän päivään asti, jolloin Proniuksen rekisterissä on jo useita tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Vaikka viimeiset 10 vuotta olen ollut eri tehtävissä maahantuonnin ja konekaupan alalla, parhaat kiksit saan edelleen asiakkaiden liiketoiminnan kannattavuuden parantamisesta ja heiltä saadusta hyvästä palautteesta. Uskon että pystyn nöyrällä asenteellani ja aidolla kiinnostuksella asiakkaita kohtaan viemään Proniusta eteenpäin muuttuvassa ajassa”, kertoo Ville Jokela.

Villen aloittaessa toimitusjohtajana vuoden 2025 alussa Kari jatkaa Proniuksessa muissa tehtävissä.

”Oikeiden ihmisten löytäminen avaintehtäviin on erittäin tärkeää Proniuksen kehityksen kannalta. Villen rekrytointi on merkittävä askel yhtiön jatkuvuuden varmistamiseksi sekä markkina-asemamme vahvistamiseksi. Olemme tehneet viime vuosien aikana paljon tärkeitä investointeja organisaatioomme uuden omistajamme kanssa, mikä osoittaa sitoutumisemme yhtiön kasvuun ja menestykseen”, kertoo Kari Lehtomaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Kari Lehtomaa
p. 040 0807857
kari.lehtomaa@pronius.fi

Ville Jokela
p. 044 2009049
ville.jokela@pronius.fi