TPS/i 320/400/500/600

TPSi - HITSAUSKONEIDEN REAGOINTI EI OLE IKIN√Ą OLLUT N√ĄIN NOPEAA.

/ Loimme kokonaan uuden sukupolven jo entuudestaan nopeina tunnettujen TPS koneidemme rinnalle. Jatkamme maailmassa ainoana valmistajana täysdigitaalisten hitsauskoneiden tuoteperheiden lanseeraamista ja kehittämistä. Sillä uskomme, että tämä on ainoa tapa saavuttaa hitsauskoneiden sisäisissä vasteajoissa riittävän nopeat prosessit ja reagointinopeudet. Tästä esimerkkinä julkistamme TPSi koneiden myötä kaksi täysin uutta hitsausprosessia:

/ LSC (Low Spatter Contol) on uuden tyyppinen lyhytkaariprosessi, joka mahdollistaa erittäin suurien ilmarakojen täytön, lähes roiskeettoman hitsaustuloksen ja nopeat hitsausnopeudet. Täysdigitaalisuuden mahdollistaman tarkan prosessinohjauksen ansiosta TPSi koneen kanssa hitsaajan ei tarvitse käyttää erillistä jännitettä mittaavaa kaapelia virtalähteen ja hitsattavan kappaleen välillä.

/ PMC (Pulse Multi Control) pohjautuu valokaaren nopeaan tiedonkäsittelyyn ja prosessitason tarkkaan tunnistukseen, jonka avulla parannetaan pisaran irtoamista huomattavasti. PMC on täydellinen jokaiselle hitsaajalle, joka haluaa hitsata vieläkin nopeammin ja silti vakaasti tasaiselle tunkeumalla.ERINOMAISET HITSAUSOMINAISUUDET

/ TPSi:n keskeiset ominaisuudet on rakennettu kokonaan uudestaan. Prosessori on suorituskyvylt√§√§n huomattavasti aiempaa nopeampi, mik√§ merkitsee, ett√§ monia ohjausmuuttujia voidaan nyt mitata. T√§m√§n ansiosta hitsausominaisuuksia on mahdollista analysoida ‚Äď ja siksi my√∂s ohjata ‚Äď entist√§ tarkemmin, mill√§ on monia eritt√§in my√∂nteisi√§ vaikutuksia: lyhytkaariprosessi aiheuttaa v√§hemm√§n roiskeita, pisara irtoaa paremmin, valokaari on entist√§kin vakaampi, hitsausnopeudet ovat korkeampia, sytytysominaisuudet ovat ohjattuja ‚Äď ja paljon muuta. Hitsaus ei ole koskaan ollut yht√§ yksinkertaista ja laadullisesti yht√§ vaikuttavaa.


VUOROVAIKUTUKSEN UUSI MAAILMA

/ TPSi on paljon enemm√§n kuin ty√∂kalu ‚Äď se on hitsauskumppani, joka on vuorovaikutuksessa k√§ytt√§j√§n kanssa monin eri tavoin. Intuitiivinen, selke√§ 7 tuuman suomenkielinen kosketusn√§ytt√∂ antaa k√§ytt√§jille tiedon kaikista koneen parametreista selitt√§vien tekstien muodossa, ja j√§rjestelm√§ tunnistaa automaattisesti kaikki k√§yt√∂ss√§ olevat komponentit sek√§ varoittaa mahdollisesta yhteensopimattomuudesta. Yksi sen monista muista ominaisuuksista on JobMaster-polttimeen integroitu minin√§ytt√∂, jonka ansiosta k√§ytt√§j√§ voi ohjata virtal√§hdett√§ hitsattavan kappaleen luota. Et√§kunnossapito ja -systeemianalyysi voidaan suorittaa Internetin yli vaikka toiselta puolelta maata.


MODULAARINEN KONSEPTI

/ Yksi kone ‚Äď rajattomasti mahdollisuuksia. TPSi on suunniteltu modulaariseksi: koneen ydin on tulevaisuuden standardimoduuli, jota voidaan jo nyt laajentaa helposti. Virtal√§hteeseen voidaan esimerkiksi lis√§t√§ pulssikaaritoiminto yksinkertaisesti p√§ivityksen avulla. Uudet hitsausohjelmat on helppo ladata laitteeseen USB-muistitikulta tai Internetist√§ samalla tavalla kuin laitteistop√§ivitykset. Modulaarisuuden ansiosta TPSi on valmis kaikkeen, mit√§ tulevaisuus tuo tullessaan. Ominaisuudet, joista ei viel√§ t√§n√§√§n edes uneksita, voivat olla viel√§ jonakin p√§iv√§n√§ normi ‚Äď ja mahdollisia toteuttaa samalla koneella. TPSi-koneella olet valmiina ottamaan vastaan tulevat innovaation yll√§tykset!


VALOKAARI, JOKA ON AIKAANSA EDELL√Ą

/ Uusi, nopea järjestelmäarkkitehtuuri merkitsee, että kaarta voidaan mitata ja analysoida entistäkin tarkemmin ja siksi ymmärtää ja ohjata paremmin. Tervetulleina lopputuloksina saadaan vähäroiskeinen lyhytkaariprosessi, nopeampi ja turvallisempi pulssikaariprosessi, täydellinen sytytys, yhtenäinen tunkeuma ja tämän lisäksi paljon muuta. Pähkinänkuoressa: se tekee hitsauksesta vakaampaa ja puhtaampaa, ja silti nopeampaa. Mikään muu hitsauskone ei pääse lähellekään näitä ominaisuuksia.


TPSi TUOTEPERHEESEEN KUULUU SEURAAVAT TEHOLUOKAT / MALLIT

- 270A, kompakti
- 320A, kompakti
- 320A, erillinen langansyöttölaitte
- 400A, erillinen langansyöttölaitte
- 400A, LSC Advanced, erillinen langansyöttölaite
- 500A, erillinen langansyöttölaitte
- 600A, erillinen langansyöttölaitte