CMT TWIN

Lukuisten prosessiyhdistelmien ansiosta CMT Twin -laitteistoa voidaan soveltaa monin eri tavoin. Yksittäisten prosessien edut – kuten hitsin puhtaus, roiskeiden vähäisyys ja hyvä tunkeuma pulssitekniikkaa käytettäessä – yhdistyvät tässä kaksoisprosessiksi, joka takaa parhaan tuottavuuden.

Tämä hiljattain synkronoitu järjestelmä ja sen prosessiteknologia ovat markkinoilla ainutlaatuisia ja takaavat erittäin vakaan valokaaren hitsausprosesssin alusta aina kraaterin täyttöön asti. Kaikkien aikojen paras hitsauksen itsesäätelyjärjestelmä! Laitteiston edut ovat merkittävät, ja lisäksi sen energiatehokkuus on omaa luokkaansa. Tämä johtuu alhaisesta lämmöntuonnista ja siitä, että yhdistettäessä pulssitekniikka ja CMT samoilla virtatasoilla saadaan aikaan parempi tunkeuma.

CMT Twin -laitteistossa yhdistyvät kaksi virtalähdettä, yksi hitsauspoltin, kaksi erillistä hitsauskärkeä ja CMT:n loistavat hitsausominaisuudet. Froniuksen lupaus onkin, että laitteistolla saavutetaan paras tuottavuus ja kustannustehokkuus.