Teemme mahdot­tomista hitsaus­liitoksista mahdollisia.

Fronius on asettanut tehtäväkseen tehdä mahdottomista hitsausliitoksista mahdollisia – tavoitteena paljastaa kaarihitsauksen DNA. Fronius on hitsauksen teknologiajohtaja maailmanlaajuisesti ja markkinajohtaja Euroopassa, tarjoten laitteita hitsauksen eri aloille. 

Pronius Oy on Fronius-hitsauslaitteiden virallinen maahantuoja Suomessa.

Fronius-hitsauslaite

Hitsauslaitteet

Tutustu myymiimme hitsauslaitteisiin ja tarvikkeisiin kotisivujemme katalogista.

Fronius-varaosat

Varaosat

Toimitamme Pirkkalan-varastoltamme tavallisimpia kulutusosia nopeasti, kysy lisää.

Fronius-huolto

Huolto

Keskitetty polttimien huolto sijaitsee Pirkkalassa. Huoltopisteitä on ympäri Suomea.

Suosituimpia hitsauslaitteitamme

TransPocket-sarja: kannettavat puikkohitsauslaitteet
Täysin digitalisoitu ja älykäs resonanssijärjestelmä parantaa ohjausvastetta ja sen myötä sytytystä, ja roiskeita syntyy vähemmän ja kaari on erittäin vakaa. Lisäksi laitteen kuorta on parannettu, ja se on nyt vankempi kuin koskaan.
Tutustu
TPS/i-tuoteperhe: paras mahdollinen työkalu hitsaajalle
TPSi on paljon enemmän kuin työkalu – se on hitsauskumppani, joka on vuorovaikutuksessa käyttäjän kanssa monin eri tavoin. Suomenkielinen, 7 tuuman kosketusnäyttö antaa käyttäjille tiedon kaikista koneen parametreista selittävien tekstien muodossa, ja järjestelmä tunnistaa automaattisesti kaikki käytössä olevat komponentit.
Tutustu
Accupocket-sarja: akkukäyttöinen puikkohitsauskone
AccuPocket hitsaa erittäin luotettavasti ja hyödyntää sisäänrakennettua tehoreserviään tuottaen täydellisen sytytyksen ja loistavia hitsaustuloksia. AccuPocket on pienikokoinen, kevyt ja vankkatekoinen, ja kehittyneen, käytännöllisen rakenteensa ansiosta se on täydellinen apuväline mille tahansa kenttätyömaalle.
Tutustu
CMT Twin: markkinoiden helppokäyttöisin tandem-prosessi
Yksittäisten prosessien edut – kuten hitsin puhtaus, roiskeiden vähäisyys ja hyvä tunkeuma pulssitekniikkaa käytettäessä – yhdistyvät tässä kaksoisprosessiksi, joka takaa parhaan tuottavuuden. CMT Twin -laitteistossa yhdistyvät kaksi virtalähdettä, yksi hitsauspoltin, kaksi erillistä hitsauskärkeä ja CMT:n loistavat hitsausominaisuudet.
Tutustu
Previous slide
Next slide

AJANKOHTAISTA

Part of Boreo konserni

Osa Boreota

Olemme olleet osa Boreo-konsernia vuodesta 2022 asti. Boreo luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka,

Lue lisää »

Asiakkaitamme

Pronius Oy

Päävarasto ja -huolto Pirkkalassa

Toimitamme hitsauslaitteet koko suomeen

Fronius-maahantuoja jo vuodesta 2008